>>T.B.K<<
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

>>T.B.K<<

Cel mai bun clan

AcasaPortalGalerieCăutareUltimele imaginiÎnregistrareConectareContact
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Parteneri
https://cristipublicgames.forumgratuit.ro   https://cristipublicgames.forumgratuit.ro     
Ultimele subiecte
» http://csmures.forumz.ro/
Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) Icon_minitimeMier Ian 13, 2010 4:39 am Scris de OrixonT

» www.MuzicaDownload.net
Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) Icon_minitimeVin Iul 31, 2009 4:16 am Scris de uploader_site

» www.MuzicaHot.net - Site de Muzica
Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) Icon_minitimeVin Iun 26, 2009 9:49 am Scris de uploader_site

» www.MuzicaHot.net - Site de Muzica
Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) Icon_minitimeVin Iun 26, 2009 9:49 am Scris de uploader_site

» Site Download Muzica,Albume,House,Manele,Romaneasca,Straina,Videoclipuri etc
Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) Icon_minitimeLun Iun 08, 2009 4:50 pm Scris de Vizitator

» www.pgl-barlad.tk
Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) Icon_minitimeVin Dec 26, 2008 7:22 pm Scris de barlad-joker

» PKG ZonE Community !
Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) Icon_minitimeDum Dec 14, 2008 12:52 am Scris de Vizitator

» Instalarea pluginului Mani pentru administrarea serverului
Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) Icon_minitimeMier Iul 16, 2008 6:25 pm Scris de >>T.B.K<<SLAS

» Tutorial instalare server Counter Strike Source pe Windows XP
Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) Icon_minitimeMier Iul 16, 2008 6:23 pm Scris de >>T.B.K<<SLAS

Navigare
Portal
Index
Membri
FAQ
Cautare

Sondaj
VA PLAC SERVARELE NOASTRE?
1.DA SUNT SUPER
Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) I_vote_lcap55%Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) I_vote_rcap
 55% [ 51 ]
2.DA MERGE
Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) I_vote_lcap8%Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) I_vote_rcap
 8% [ 7 ]
3.NU MAI TREBUIE LUCRAT
Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) I_vote_lcap7%Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) I_vote_rcap
 7% [ 6 ]
4.NU
Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) I_vote_lcap30%Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) I_vote_rcap
 30% [ 28 ]
Total voturi : 92

Sange pe srv fara Plugin ( Mrf )

In jos 
AutorMesaj
xaero
Helperi
Helperi
xaero

masculin
Numarul mesajelor : 50
Varsta : 34
Localizare : roman
Data de inscriere : 24/06/2008

Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) Empty
MesajSubiect: Sange pe srv fara Plugin ( Mrf )   Sange pe srv fara Plugin ( Mrf ) Icon_minitimeVin Iun 27, 2008 1:28 pm

VARIANTA 1
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
foloseste comenzile astea in cfg.
violence_ablood "0"
violence_agibs "0"
violence_hblood "0"
violence_hgibs "0"
sh le inlocuiesti cu 1 adik 0 neactivat sh 1,2,3 activat depinde cum sa scurga etc.

1.Creeaza un nou cfg in unde-ai-tu-cs\cstrike\ . . . punei un nume de exemplu sange.cfg
2.Baga codurile alea care ti lea spus in acel config.
3.Cand intri in joc deschide consola si scrie "exec sange.cfg" fara ghilimele si va merge
Sus In jos

Sange pe srv fara Plugin ( Mrf )
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Plugin llama
» Plugin admin_spec_esp
» Instalare plugin-uri Admin Mod
» Instalare Plugin - Spiderman Mod
» Compilarea plugin-urilor AMX MOD X

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum